Deutsch Tamás: Egyszer és mindenkorra elég volt a dollárbaloldal Magyarországgal szembeni áskálódásaiból! + videó

Június 9-én el kell zavarni a háborúpárti és korrupt brüsszeli bürokratákat, és el kell zavarni a hazájukat folyamatosan hátba támadó háborúpárti dollárbaloldalt is, fogalmazott a közösségi oldalán Deutsch Tamás.

2024. 04. 24. 14:08
Fotó: Facebook/Deutsch Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dollárbaloldal már megint támadást indított Magyarország ellen az Európai Parlamentben. A dollárbaloldal el akarja venni a magyarok pénzét!

– fogalmazott a közösségi oldalára feltett videóban Deutsch Tamás.

Azt akarják, hogy a magyar emberek ne kapják meg a jog szerint nekünk járó uniós forrásokat. Azt akarják, hogy a tanárok veszítsék el a béremelésüket. Azt akarják, hogy Brüsszel újabb és újabb politikai zsaroló eljárásokat indítson a magyarok ellen, és újabb szankciókat követelnek Magyarországgal szemben

– tette hozzá.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője szerint a dollárbaloldal azért támadja európai elvtársaival közösen Magyarországot, mert mi, magyarok a béke pártján állunk.

Mert meg akarjuk védeni a szabadságunkat és a nemzeti szuverenitásunkat! Mert a magyarok elutasítják az illegális migrációt, és mert nem engedjük be a genderaktivistákat az iskoláinkba!

– hangsúlyozta. – De akármekkora nyomást is helyeznek ránk, Magyarország békéjét és biztonságát továbbra is meg fogjuk védeni! Egyszer és mindenkorra elég volt a dollárbaloldal Magyarországgal szembeni áskálódásaiból! Szégyelljék magukat, úgy ahogy vannak! – fogalmazott. 

Deutsch Tamás így összegzett:

– Június 9-én el kell zavarni a háborúpárti és korrupt brüsszeli bürokratákat, és el kell zavarni a hazájukat folyamatosan hátba támadó háborúpárti dollárbaloldalt is! Brüsszelben változás kell!

 

Borítókép: Deutsch Tamás (Forrás: Facebook/Deutsch Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.